Servicii oferite

Psihoterapie (individuală)

În cadrul terapiei individuale pot fi ameliorate/tratate toate tulburările psihice de care suferă pacienții. Printre acestea se numără: depresia, anxietatea și fobiile specifice, tulburările de alimentație, compulsiile, tulburările psihosomatice, urmările traumelor, tulburările psihice și de comportament în urma consumului de substanțe, adicțiile, dar și după crize existențiale sau încercări grele în viață (moartea cuiva drag, divorț, boală ș.a.m.d.).

În cadrul primei ședințe, convenite telefonic dinainte, vom discuta despre diferite aspecte din viața dumneavoastră, de care sunteți nemulțumit/ă. Dacă este necesar, veți primi un test (sau mai multe) pentru a-l/a le completa. Dacă ne decidem să lucrăm în continuare împreună, vom stabili obiectivele terapeutice, pe care le veți implementa apoi în viața dumneavoastră. În cadrul terapiei vom (re)descoperi resursele dumneavoastră și veți concepe strategii de lucru cu sprijinul meu.

Durata și frecvența psihoterapiei sunt diferite. Există terapii scurte, orientate spre găsirea unei soluții aici și acum, și terapii în care este necesară o analiză mai profundă, care poate dura mai mulți ani. Tipul terapiei depinde de dorințele dumneavoastră și de așteptările dumneavoastră, vom seta împreună scopurile. O ședință durează 50 de minute și începe la ora stabilită. Dacă aveți o situație de criză este posibil să avem la început și două ședințe pe săptămână.

Uneori este util și necesar să fie implicat și partenerul/partenera în terapie, deoarece schimbările unei personale pot cauza și schimbări sociale. În acest sens, vă pot recomanda cu plăcere o colegă/un coleg terapeut. Costul unei ședințe individuale este de 150 lei pe 50 minute.

Terapia de cuplu și de familie

În cazul terapiei de familie, participă la prima ședință pe cât posibil toți membrii familiei.  Copilul este invitat apoi separat şi voi lucra cu el individual. Dacă nu alternativ, măcar o daţă la două săptămâni îi voi invita şi pe părinţi/îngrijitorii copilului.

La terapia de cuplu sunt invitaţi cei doi parteneri împreună la consiliere. Este posibil ca unul sau amândoi să necesite şi terapie individuală. Psihoterapia individuală trebuie realizată de alţi terapeuţi, pentru a menţine adecvat cadrul terapiei de cuplu. Costul unei ședinte de terapie de cuplu/familie este de 200 lei pe 75 minute.

Anularea unei ședințe de terapie

Dacă sunteți în situația în care trebuie să anulați o ședință, vă rog să o faceți cu minimum 24 de h înainte, pentru a putea reorganiza programul. Altfel, pentru reluarea terapiei, veți achita și ședința anulată.

Confidențialitate

Toate informațiile primite în cadrul terapiei vor fi tratate cu confidențialitate. Respect și protejez intimitatea clienților mei /clientelor mele.

Programări aici.