Program de dezvoltare personală

Program de dezvoltare personală pentru adulți

Facilitatorul programului: psihoterapeut şi psiholog clinician Cristina Anghel

Acest program este special conceput pentru dezvoltarea ta personală. Pe parcursul a 10 întâlniri, te vei regăsi în cadrul unui grup de dezvoltare personală, îţi vei (re)descoperi punctele forte, atuurile tale, credinţele limitative. Vei avea ocazia să îţi reprogramezi existenţa şi să fii mulţumit(ă) de persoana ta şi de viaţa ta. Iar totul va avea loc în ritmul tău propriu, fără presiune asupra ta.

De multe ori, am fost învăţaţi să credem că fericirea noastră depinde de cei din jur, că orice element asupra căruia nu avem controlul ne poate dezechilibra şi ne poate „răpi” fericirea. Asta, fiindcă atunci când suntem copii, fericirea noastră chiar depinde într-o mare măsură de factori externi, de părinţii noştri. Care ne învaţă nu numai cum să supravieţuim, ci şi cum să ne raportăm la ceea ce ni se întâmplă.

Un eveniment poate fi interpretat ca bun sau ca rău de două persoane diferite. Atunci, vă veţi întreba, trebuie să particip la un program de spălare pe creier ca să învăţ să mă mint singur(ă)?

Nu. Acest program vă ajută să identificaţi acele situaţii care vă crează dezechilibru şi disconfort, vă ajută să le faceţi faţă (fiindcă viaţa nu este niciodată perfectă şi ideală şi de multe ori apar situaţii, factori externi care nu pot fi controlaţi, dar cărora trebuie să le faceţi faţă).
Vestea bună este că veţi lucra cu propria persoană şi atunci când nu sunteţi în centrul atenţei, învătând de la ceilalţi.

Pe parcursul celor 10 întâlniri, vom lucra exerciţii pentru conştientizare, metode de a intra in contact cu tine, practici de automonitorizare, tehnici de schimbare a tiparelor toxice ş.a.. Vom lucra pe marginea următoarelor teme:

1. Prezentarea membrilor grupului şi a obiectivelor fiecăruia

2. Continuarea prezentării

3. Comunicarea asertivă

4. Prezentarea scenariului de viaţă şi actualizarea lui

5. Continuarea prezentării scenariului de viață

6. Vindecarea copilului interior (Hipnoză)

7. Constelaţia Intenţiei

8. Workshop psihosexualitate (normalitate, tabuuri, imaginea corporală)

9. Interpretarea viselor I

10. Interpretarea viselor II

Avantaje:

O şedinţă individuală de coaching sau terapie costă minim 150 lei/h. Acest program este structurat pe întâlniri de câte 3 h, participanţii lucrează în paralel, mai mult decât în întâlnirile individuale, fiindcă se crează o dinamică de grup foarte benefică deschiderii şi schimbării. Odată cu semnarea contractului se va semna şi un acord de confidenţialitate, prin care participanţii se obligă să păstreze confidenţialitatea informaţiilor discutate.

Nu rareori se întâmplă ca unii dintre participanţi să lege prietenii pe viaţă. Gradul de intimitate atins în cadrul unor asemenea grupuri depăşeşte uneori gradul de intimitate din relaţiile semnificative ale membrilor grupului.

Preţul programului şi termenele de plată:

Prețul programului este: 

900 lei (plata între 16 septembrie -20 septembrie)

800 lei (pentru plată până pe 15 septembrie 2019)

Pentru două sau mai multe persoane înscrise împreună (familie, prieteni) se acordă 10% fiecărui participant.

Programul este compus din 10 întâlniri, în fiecare sâmbătă, de la 10-13, în Str. Medeleni nr. 7, ap.1, sector 3, București,

începând cu data de 21 septembrie 2019.

Data începerii: Programul se întinde pe parcursul a 10 săptămâni consecutive.

Pentru înscrieri, trimiteţi un mail la cristina.c.anghel@gmail.com. Includeti o copie CI pentru completarea contractului şi acordului de confidenţialitate şi emiterea facturii proforma. Pentru detalii suplimentare sunaţi la 0735 655 894. Puteți completa formularul online și vă voi contacta eu.

One thought on “Program de dezvoltare personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *